km.vaananen@gmail.com 050 354 5458

Opetus ja koulutus

Olen kouluttanut ihmisiä heille räätälöityjen työpajojen ja kurssien muodossa mm. Kuopion Kansalaisopistossa, Soisalo-Opistossa, Kuopion Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, Sanataidekoulu Aapelissa ja Lempäälä-Opistossa, sekä harrastajateattereissa ja eri yrityksissä ja yhdistyksissä ympäri Pohjois-Savoa ja Pirkanmaata.

Työsarkani on laaja. Opetan draamaa niin lapsille, työikäisille kuin eläkeläisillekin. Nuorimmat oppilaani ovat olleet vielä nimettömiä vauvoja, joita olen saanut kylvetellä lorujen taikamaassa. Opetan tunne- ja viestintätaitoja, tuen ihmisiä esiintymisjännityksen hallinnassa, vien kuntouttavaa draamaa vanhusten arkeen palvelukeskuksiin ja houkuttelen ihmisiä heittäytymään ilmaisuun arjen hektisessä pyörityksessä.  Rohkaisen ihmisiä ilmaisemaan itseään kirjoittamalla ja voimaantumaan tunteiden sanoittamisesta. Valmennan ja kätilöin käsikirjoitustaan työstäviä harrastajakirjoittajia heidän tiellään kohti valmista teosta. Parisuhdetaitoja ja kommunikaatiota harjoitutan draaman moninaisilla menetelmillä.

Opettajana ja kouluttajana olen innostava, kannustava ja rohkaiseva. Vaalin hyvää ja turvallista ryhmähenkeä, jossa on tilaa kaikille.