km.vaananen@gmail.com 050 354 5458

Sanataide

Kirjoittajavalmennus proosakäsikirjoitusta työstäville

 

Onko haaveenasi aina ollut oman kirjan kirjoittaminen, mutta se on jäänyt toteutumatta? Annan kirjoittajavalmennusta motivoituneille, tavoitteelliseen kirjoittamiseen sitoutuneille kirjoittajille, joilla on valmiina aihe, aikaa, paloa ja tahtoa kirjoittaa ja kehittää käsikirjoitustaan julkaisukelpoiseksi. Kuljen kirjoittajan matkassa koko kirjoitusvaiheen läpi valmiiksi käsikirjoitukseksi asti ohjaten ja tukien, tarvittaessa aina oikolukuun asti. Valmennus toteutuu pääasiallisesti tapaamisina verkossa tai kasvokkain (kuopiolaisten kanssa koronatilanteen niin salliessa), sekä sähköpostitse ja puhelimitse. Projektiin käytettävä aika sovitaan yhdessä ennen valmennuksen alkamista. Maksimiaika on puolitoista vuotta.

Tekstien kommentointipalvelu

 

Kaipaatko kiinnostunutta kriitikkoa, haluaisitko harjaantuneen lukijan palautetta kirjoittamastasi tekstistä? Luen tekstisi antaen siitä lempeän rehellistä palautetta sekä kehittämisehdotuksia vahvuutesi hyödyntäen.

Tekstien oikolukeminen

 

Kirjoitatko tärkeää puhetta, työhakemusta, artikkelia tai todistusta? Tökkiikö teksti, vaivaako epävarmuus yhdyssanoista? Kutsu minut apuun! Luen tekstisi ja kierrän kieliopin paikalleen asetellen kirjaimet ja välimerkit sinne, minne ne kuuluvat.

Lehtijutut ja artikkelit

 

Tarvitseeko julkaisusi artikkelia ajankohtaisesta aiheesta? Puuttuuko sinulta ehkä naseva mielipidekirjoitus tai kolumni? Nauttisiko lukijasi taitavasta novellista? Haluatko vaihtelua kirjoittajakaartiin? Ota yhteyttä, niin kastan kynäni musteeseen ja pudotan sanat paperille. Kirjoitan laidasta laitaan sekä asiaa että fiktiota. Vuosien kokemuksella.